Rijwoning Type B

€ 505.850 tot € 575.850

Woonoppervlakte: 113m2 tot 137m2

Perceel: 111m2 tot 159m2

3 slaapkamers

Wonen in een unieke, groene en ruim opgezette gezinswijk met genoeg ruimte in huis en een heerlijke tuin? Dat kan in Tuindershof fase 3a2 in Pijnacker. Hier komen 17 rijwoningen Type B beschikbaar tussen de circa 114 en 137 m2 met een ruime woonkamer, 3 of 4 slaapkamers, een grote zolder en een heerlijke tuin met berging. Hier woon je in sfeervolle straatjes en aan groene lanen. Met bruggetjes, wandelpaden en het water altijd in de buurt. Ideaal voor gezinnen, is dit jouw woondroom?

Stadse, moderne architectuur
Door de verschillende gevels, kleuren, voordeuren, ramen en hier en daar sfeervolle tuitgevels kijk je je ogen uit in de wijk. In Tuindershof fase 3a2 maak je met plezier een ommetje. Groene hagen, bomen, grasstroken en wandelpaden wissen elkaar af. Bewoners ontmoeten elkaar buiten op de paden of in de voortuin. Een gemoedelijke sfeer waar kinderen veilig kunnen opgroeien en jij in alle rust geniet van de ruimte. In de berging in de achtertuin heb je genoeg ruimte voor fietsen of tuinspullen, zodat het aanzicht netjes blijft. Parkeren? Dat doe je op het parkeerhof in de wijk.

Genoeg ruimte en duurzaam
Door de raampartijen op de begane grond oogt de open leefruimte lekker licht. Op zomerse dagen zet je tijdens het kokkerellen de deur naar de tuin wijd open. Ga je naar de 1e verdieping dan vind je 3 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van een 2e toilet, douche en wastafel. Ook op zolder heb je behoorlijk wat mogelijkheden. Hier vind je bij een aantal woningen nog een 4e slaapkamer en anders een open zolder voor bijvoorbeeld een thuisgym of een thuiswerkplek. Het kan allemaal. Op deze verdieping vind je ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger in een afgesloten technische ruimte. De woningen met het energielabel A++++ zijn aangesloten op het warmtenet, goed geïsoleerd, hebben zonnepanelen en vloerverwarming. Dat betekent minder stookkosten en lagere lasten.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp