Rijwoning Type C

€ 591.850

Woonoppervlakte: 126m2

Perceel: 206m2

3 slaapkamers

Wanneer je de wijk in rijdt of fietst, komt er meteen een gevoel van rust over je heen. Buren maken nog even een wandeling of een praatje in de voortuin. Dat is wonen in Tuindershof fase 3a2 in Pijnacker. Hier komt 1 Rijwoning Type C beschikbaar van circa 125 m2 met een ruime woonkamer, 3 slaapkamers, een zolder en een heerlijke tuin. Stel je eens voor… sfeervolle straatjes, groene lanen, bruggetjes, wandelpaden en het water in de buurt. Klinkt heerlijk, niet?

Stadse architectuur en groene paden
Door de verschillende gevelkleuren, voordeuren, ramen en hier en daar sfeervolle tuitgevels kijk je je ogen uit in de wijk. In Tuindershof fase 3a2 maak je met plezier een ommetje. Groene hagen, bomen, grasstroken en wandelpaden wissen elkaar af. Bewoners ontmoeten elkaar buiten op de paden of in de voortuin. Een gemoedelijke sfeer waar kinderen veilig kunnen opgroeien en jij in alle rust geniet van de ruimte. In de berging in de achtertuin heb je genoeg ruimte voor fietsen of tuinspullen, zodat het aanzicht netjes blijft. Parkeren? Dat doe je op een parkeerhof in de wijk.

Genoeg ruimte en duurzaam
Door de raampartijen en de erker op de begane grond is de open leefruimte lekker licht. Op zomerse dagen zet je tijdens het kokkerellen de deur naar de tuin wijd open. Deze woning ligt op een hoek en heeft net even wat meer m2 aan tuin als de andere rijwoningen. Ga je naar de 1e verdieping dan vind je 3 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van een 2e toilet, douche en wastafel. Ook op zolder heb je behoorlijk wat mogelijkheden. Wil je nog een thuisgym of een thuiswerkplek? Het kan allemaal. Op deze verdieping vind je ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger in een afgesloten technische ruimte. De woningen met het energielabel A++++ zijn aangesloten op het warmtenet, goed geïsoleerd, hebben zonnepanelen en vloerverwarming. Dat betekent minder stookkosten en lagere lasten.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp