Vrijstaande woning

€ 984.850

Woonoppervlakte: 175m2

Perceel: 375m2

5 slaapkamers

Wanneer je de wijk in rijdt of fietst, komt er meteen een gevoel van rust over je heen. Buren maken nog even een wandeling of een praatje in de voortuin. Dat is wonen in Tuindershof fase 3a2 in Pijnacker. Hier komt 1 vrijstaande woning met erker beschikbaar van circa 175 m2 met een ruime woonkamer, maar liefst 5 slaapkamers, een flinke tuin en aangebouwde berging. Om het helemaal compleet te maken parkeer je hier op je eigen oprit. Wat een luxe! Stel je eens voor… sfeervolle straatjes, groene lanen, bruggetjes, wandelpaden en het water altijd in de buurt. Klinkt heerlijk, niet?

Stadse architectuur en groene paden
Door de verschillende gevelkleuren, voordeuren, ramen en hier en daar sfeervolle tuitgevels kijk je je ogen uit in de wijk. In Tuindershof fase 3a2 maak je met plezier een ommetje. Groene hagen, bomen, grasstroken en wandelpaden wissen elkaar af. Bewoners ontmoeten elkaar buiten op de paden of in de voortuin. Een gemoedelijke sfeer waar kinderen veilig kunnen opgroeien en jij in alle rust geniet van de ruimte. In de berging in de achtertuin heb je genoeg ruimte voor fietsen of tuinspullen, zodat het aanzicht netjes blijft.

Genoeg ruimte voor iedereen
Heb je een groot gezin of houd je gewoon van lekker veel ruimte? Dan is deze vrijstaande woning iets voor jou. Via de zijentree kom je binnen in de hal waar zich ook het toilet bevindt. De hal geeft je toegang tot zowel de keuken aan de voorzijde en de woonkamer aan de achterzijde. Middels de trap in de hal bereik je de eerste verdieping met 3 slaapkamers, een separaat toilet en badkamer voorzien van douche, ligbad en wastafel. De trap op de verdieping brengt je naar de tweede verdieping met nog eens 2 enorme slaapkamers. Wat wordt jouw plek? Keuze genoeg! Op deze verdieping vind je ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger in een afgesloten technische ruimte. De woningen met het energielabel A++++ zijn aangesloten op het warmtenet, goed geïsoleerd, hebben zonnepanelen en vloerverwarming. Dat betekent minder stookkosten en lagere lasten.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp