VEURSE HORSTEN – BUITENPLAATS DE HORST

Plaats: Leidschendam

Woonoppervlakte: 155m2 tot 606m2

Perceel: 0m2

NIEUWBOUW PROJECT DE VEURSE HORSTEN – BUITENPLAATS DE HORST

Veurse Horsten, weids wonen waar rust en groen elkaar ontmoeten
Bloemen plukken in de weide, kikkers spotten langs de waterkant, wandelen door het groen en uitkijken over het landschap. Hier leef je het leven op jouw manier; in harmonie met je buren en toch in alle vrijheid. Dat gevoel geeft De Veurse Horsten je. Alsof je op vakantie bent, maar dan thuis waar alles net een beetje beter is. In de zomer van 2023 start de verkoop, tijd dus om je meer te vertellen over deze unieke buurt in de Duivenvoordecorridor. Verken de werelden van Veurse Horsten en laat je verleiden door het ultieme buitenleven.

Buitenplaats de Horrst
Een fantastische combinatie van ultieme vrijheid en een geborgen gevoel komen samen in Buitenplaats de Horst. Van veraf zie je een statig landgoed midden in de natuur. Kom je dichterbij, dan ontdek je dat het gebouw bestaat uit 36 riante woningen. Op het terras genieten bewoners van een weids uitzicht. In het hart van het carrévormige gebouw is een groene binnentuin met grote boom. Hier ga je de wind uit de weg en vinden de allerkleinsten een plek om veilig te spelen. Wordt Buitenplaats de Horst jouw nieuwe thuis?

In Buitenplaats de Horst heb je veel te kiezen. Het aanbod is heel gevarieerd. Er zijn Terraswoningen van circa 155 tot 184 m2, Terrasvilla’s van circa 192 tot 233 m2 en penthouse van circa 138 m2. Verder zijn er 2 heel bijzondere Poortwoningen van circa 190 m2 die de entree ‘bewaken’. Kortom, waar je ook voor gaat, altijd heb je veel leefruimte én geniet je van één of meerdere buitenruimtes in de vorm van een tuin en/of dakterras.

De Horst biedt een heel bijzondere manier van wonen. Je kunt buiten wonen en één zijn met de natuur of de gezelligheid van buren opzoeken. De enorme ramen aan het veenweidelandschap zorgen voor een panoramisch uitzicht. Ontwaak tegelijk met de natuur op je terras, vogels fluiten, dauw op het gras en eerste zonnestraal. Veel landelijker dan dit wordt het niet. Zeker omdat je auto’s hier niet ziet staan. Als je aankomt, rijd je gelijk via de oprijlaan de garage in die onder de binnentuin ligt. Voor bijna alle woningen zijn 2 parkeerplaatsen beschikbaar in deze garage.

https://www.deveursehorsten.nl/

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp