VLIETZICHT – LANDGOED VOORLEI

Plaats: Leidschendam

Woonoppervlakte: 135m2 tot 198m2

Perceel: 0m2

VLIETZICHT

OPEN HUIS / MEET & GREET ZATERDAG 25 NOVEMBER VAN 11.00 TOT 13.00!

SALES LOUNGE (CARRE MIDDENIN HET PARK, GELEGEN TER HOOGTE VAN VEURSESTRAATWEG 185 LEIDSCHENDAM) OOK GEOPEND ELKE DONDERDAG VAN 16.00 TOT 18.00 UUR

18 herenhuizen en 2 halfvrijstaande woningen en 8 geschakelde woningen

Start verkoop 2e kwartaal 2023

VLIETZICHT
Aan de Veursestraatweg is een open plek in het groen waar zich onverwachts een prachtig decor openbaart. Een indrukwekkend vergezicht met op de voorgrond een vijver en daarachter statige herenhuizen in een groene omlijsting. Wonen in Vlietzicht is kiezen voor een plekje op de eerste rij. Dé zichtlocatie van Landgoed Voorlei. Echt iets om trots op te zijn.

In totaal komen hier zo’n achttien statige herenhuizen met erachter in het groen acht royale, geschakelde woningen en twee moderne halfvrijstaande woningen. Naast de geweldige ligging, de groene setting en de unieke entourage, biedt Vlietzicht veel ruimte binnen én buiten. Met de luxe, het comfort en gemak van nieuwbouw: uiterst duurzame onderhoudsarme woningen. Vlietzicht is buiten wonen met alles in de buurt. Een echt familiehuis waar iedereen zich thuis voelt.

Kenmerken:
– Wonen op een landgoed
– Woonoppervlak circa 135 m2 tot 198 m2
– Drie tot vijf slaapkamers
– Zonnig terras in parklandschap
– Parkeren op privéterrein of eigen perceel
– Woningborg Garantie voor extra zekerheid
– Zeer duurzaam en energiezuinig
– Prijsrange indicatief € 695.000 tot € 1.075.000 v.o.n.
– Genoemde verkoopprijzen zijn inclusief parkeren
– De indicatie voor oplevering is 4e kwartaal 2024/1e kwartaal 2025

Binnenkort start de verkoop van de grondgebonden woningen op Landgoed Voorlei. Het gaat om statige herenhuizen, royale geschakelde woningen, karakteristieke halfvrijstaande woningen, vrijstaande villa’s en zelfs een aantal vrije bouwkavels in de deelprojecten Het Lint, De Boomgaard en Vlietzicht. Naar verwachting start de verkoop in het tweede kwartaal van 2023.

Landgoed Voorlei tussen Leidschendam en Voorschoten sluit aan op de historische landgoederenzone. Een bosrijke omgeving tussen Vliet en duinrand waar welgestelden in de zeven- en achttiende eeuw hun buitenplaatsen optrokken. Geïnspireerd op deze Hollandse landschapsarchitectuur krijgt Landgoed Voorlei enerzijds de grandeur van de classicistische stijl uit de zeventiende eeuw met haar strakke symmetrie, geometrische vormen, imposante lanen, een carré van lindes, heggen en hagen, sloten en een vijver. Anderzijds komt er de romantische Engelse tuinstijl uit de achttiende eeuw waar je kunt dwalen langs kronkelpaadjes en wegdromen bij doorkijkjes, overhangende takken, beken en bruggetjes.

De getoonde impressies zijn ter inspiratie, hier kunnen geen verdere rechten aan worden ontleend.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp