Vrijstaande Woning

Woonoppervlakte: 187m2 tot 190m2

Perceel: 319m2 tot 444m2

5 slaapkamers

Wat een elegante woningen zijn dit! Opvallend is de chique gevelbekleding, maar ook de rijke detaillering in de gevels, het metselwerk en de kozijnen. Deze 4 royale vrijstaande villa’s met garage liggen verdeeld over plan Tuindershof De Erven fase 2. Luxe, comfort en een tuin aan het water hebben ze allemaal! Met een woonoppervlakte van circa 180 m2 én 5 slaapkamers is er ruimte genoeg voor het hele gezin. Je woont hier op een royale kavel met een tuin rondom op het zuidoosten of zuidwesten. Creëer jij hier je eigen buitenkeuken?
Ruimte, licht en buitenleven
Zet de auto in de garage of op een van de 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Je komt binnen in de ruime hal met toilet en meterkast. De hal biedt toegang tot de ruime open woonkeuken en royale living. Deze baadt in het licht dankzij meerdere grote ramen én de openslaande deuren aan de tuinzijde. Op zomerse dagen gooi je hier de deuren lekker open en loop je zo de tuin in die aan het water ligt. Wat is het lekker leven hier!
Aan slaapkamers geen gebrek
Op de 1e verdieping zijn er 3 of 4 grote slaapkamers en de badkamer met wastafel, (inloop)douche en ligbad. Ook fijn is dat het toilet op deze verdieping apart is opgenomen in de indeling. De 2e etage is bereikbaar via een vaste trap en heeft ramen aan de voor- en achterzijde. Afhankelijk van het woningtype zijn er op deze verdieping nog eens 1 of 2 slaapkamers ingedeeld. Alle woningen hebben hoe dan ook 5 slaapkamers. Op deze etage kun je ook de wasmachine en droger kwijt.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp