Waterjuffers

Plaats: Maassluis

€ 545.000 tot € 860.000

Woonoppervlakte: 133m2 tot 228m2

Perceel: 117m2 tot 290m2

BINNENKORT IN VERKOOP NIEUWBOUWPROJECT WATERJUFFERS IN WILGENRIJK.

START VERKOOP 22 JUNI VAN 10.00 TOT 13.00 IN DE WOONWINKEL VAN WILGENRIJK.
WEVERSKADE 110, 3147 PA MAASSLUIS

Stel je eens voor: je wandelt door Wilgenrijk in Maassluis. Een duurzaam woongebied met mensen die, net als jij, op zoek zijn gegaan naar woongeluk. In een nieuwgebouwd, energiezuinig huis waar woonidealen verwezenlijkt worden. Waar kinderen veilig buiten spelen en direct om de hoek hun speelkameraadjes ontmoeten. Waar mensen, klein en groot, het goed hebben met elkaar.

Waterjuffers wordt een nieuwe woonbuurt binnen Wilgenrijk. In fase 1 van Waterjuffers komen 24 Gezinshuizen, 5 Herenhuizen, 4 stijlvolle twee-onder-een-kaphuizen en 4 Parkhuizen bij het water.

Op de project website kunt u zich aanmelden op de nieuwsbrief. Dan ontvangt u automatisch, vrijblijvend, een uitnodiging zodra de start verkoopdatum gepland staat.

De architecten van Waterjuffers hebben een plan ontworpen waarbij de openheid van de buurt mooi aansluit op de natuurrijke woonomgeving. In dit natuurlijke landschap wordt een mix van architectuurstijlen binnen de voor Wilgenrijk herkenbare ‘Maassluise School’ samengebracht. De buurt zal als één geheel aanvoelen door de samenhangende architectuur. De rijkheid in architectuur, die je terugziet in de fraaie details en het persoonlijk karakter van de huizen in combinatie met het landschappelijk wonen, maakt Waterjuffers compleet.

De hoek- en rijhuizen hebben een woonoppervlakte vanaf circa 133 m² tot 150 m² en in basis drie tot vier slaapkamers. De twee-onder-een-kap huizen hebben een woonoppervlakte vanaf circa 174 m² en in basis vier slaapkamers. De huizen hebben een ruime en diepe tuin. Parkeren kunt u achter het huis in parkeerhoven.

De parkhuizen bij het water liggen verhoogd, op een ondergelegen parkeergarage en hebben een woonoppervlakte vanaf circa 227 m² met in basis vier slaapkamers. De parkhuizen hebben een heerlijk ruim terras, overlopend in de achtertuin, aangrenzend op de parkrand aan het water. Parkeren kan in uw eigen privé parkeerbox onder de woning. De vanaf/tot prijzen zijn circa prijzen. Deze worden definitief vastgesteld op het moment van de startverkoop.

Alle woningen krijgen het energielabel A+++(+) en zijn dus zeer energiezuinig.

De verkoop van fase 1 zal in het tweede kwartaal van 2024 starten!

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp