Nautawerf 22

2265 CW

 Leidschendam

€ 1.149.850

 v.o.n.

167m2 wonen

0m2 perceel

3 slaapkamers

A +++ energielabel

Nog één appartement aan de Vliet beschikbaar!

Dit ruime nieuwbouw appartement ligt aan de vliet met uitzicht over de haven, weilanden en landerijen. Beschikt over 167 m2 woonoppervlak, 3 slaapkamers, 2 badkamers en ruime living van ca 82 m2.

De verkoop van de woningen en havenplaatsen in de nieuwe woonwijk Vliethaven geschiedt in twee fasen. Fase 1 is succesvol afgerond. Deze laatste fase betreft bouwnummers 31 t/m 79 plus 16 havenplaatsen. De bouw is inmiddels gestart.

Op de kop van de haven komt een kleinschalig appartementengebouw. Wie hier woont, geniet elke dag van een ongekend mooi uitzicht over de Vliet met voorbijvarende boten, de weilanden én de nieuwe binnenhaven. De zes appartementen hebben een woonoppervlakte vanaf 139 tot circa 240 m². Er zijn drie appartementen beschikbaar met een separate studio. Ideaal als u thuis werkt, thuiswonende kinderen heeft of als een zelfstandige logeerstudio in te richten. De terrassen zijn groot en georiënteerd naar de Vliet. Parkeer in de parkeerkelder, neem de lift of trap naar uw woonverdieping en ontspan. Dit is nog eens thuiskomen.

LIGPLAATS
Bijzonder aan Vliethaven is de haven in het hart van het plan. Hiervandaan vaart u onder het mooie bruggetje door zo de Vliet op richting het gezellige centrum van Leiden, natuur- en recreatiegebied Vlietlanden, de sluisjes van Leidschendam, de Kagerplassen en het Braassemermeer.

BEREIKBAARHEID
In nieuwbouwproject Vliethaven kunt u straks fantastisch wonen op de grens van het prachtige natuurgebied De Duivenvoordecorridor. In de gemeente Leidschendam-Voorburg, richting het ook zo gezellige Voorschoten. Een unieke locatie door de cultuurhistorische en landschappelijke kwaliteiten en centrale ligging. Hiervandaan bent u ook zo op de A44, de A4 of de A12 richting Den Haag, Leiden, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Ook de bus stopt in de buurt en vanuit Vliethaven kunt u natuurlijk ook per boot reizen! Via de Vliet is er een directe vaarverbinding naar onder meer Vlietlanden, Leiden, de sluisjes van Leidschendam, de Kagerplassen en het Braassemermeer.

Dit is een nieuwbouwproject zoals u maar zelden ziet; duurzame woningen met een grote diversiteit aan woningtypes. Royale appartementen en penthouses, prachtige vrijstaande villa’s, sfeervolle havenwoningen en de ideale gezinshuizen. Uiterst duurzaam ontwikkeld conform de BENG-2021 eisen. Goed voor mens en milieu!

De realisatie van dit stijlvolle nieuwbouwproject is in handen van Niersman Bouw Haaglanden. Een allround bouwonderneming die al ruim 150 jaar actief is in de Randstad en aangrenzende regio’s. Vliethaven wordt verkocht en gebouwd met het garantiecertificaat van Woningborg N.V. De kwaliteit en oplevering van de woningen is zodoende te allen tijde geborgd.

DETAILS
• Woonoppervlakte: ca. 167 m2
• Ingedeeld met 3 slaapkamers en 2 badkamers incl. sanitair en tegelwerk
• Living van ca. 82 m2 met open keukenopstelling
• WTW installatie
• Vloerverwarming en vloerkoeling
• Gasloos met energielabel A++
• Individuele warmtepomp met een gesloten verticale bron
• Terras op zuidwesten ca. 14 m2, balkon 4 m2
• Inclusief twee privé parkeerplaatsen in de parkeerkelder
• Optioneel: eigen ligplaats in de haven

INTERESSE IN DIT HUIS?

Bel direct met één van de makelaars over de mogelijkheden voor aankoop van dit laatste duurzame Vlietappartement.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Algemeen

Vraagprijs: 1149850
Status: BESCHIKBAAR
Aanvaarding: In overleg

Energie

Energielabel: A +++
Isolatie: Volledig geisoleerd
Verwarming: Warmtepomp
Warm water: Elektrische boiler eigendom

Bouw

Soort bouw: Nieuwbouw

Buitenruimte

Type buitenruimte(s): Zonneterras

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte: 167m2
Inhoud: 451m3

Indeling

Aantal verdiepingen: 1
Aantal kamers: 4
Slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 2

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp