Veenweg 155

2492 ZB

 's-gravenhage

€ 849.000

 k.k.

722m2 perceel

UNIEKE KANS, ZELF BOUWEN OP EEN VAN DE LAATSTE KAVELS AAN DE VEENWEG IN DEN HAAG!

Leefruimte, rust, landelijk wonen en toch volop genieten van alle gemakken van de stad? Dit exclusieve bouwkavel van ca. 722 m2 eigen grond ligt aan de Veenweg in Leidschenveen te Den Haag, heerlijk in het groen met aan twee zijden water en een blijvend wijds uitzicht op de polder.

De mogelijkheid bestaat om hier een vrijstaande villa te realiseren over maximaal 4 bouwlagen waarbij het bouwvlak ca. 115 m² bedraagt. De bijbehorende goothoogte is 9 meter. Er kan ca. 100 m2 extra worden gerealiseerd ten aanzien van aan- en bijgebouwen. Daarnaast mag op basis van de algemene afwijkingsregels maximaal 10% worden afgeweken van hoogte, perceelsafstanden en bebouwingspercentages. (Zie artikel 23.4 en artikel 35-1 op de site van ruimtelijk plannen.nl)

• Alle voorzieningen dichtbij

Wonen en leven aan De Veenweg is aangenaam. Winkels, basisscholen, kinderopvang, sportverenigingen, recreatievoorzieningen en horecagelegenheden liggen op fiets- of loopafstand. Dit gedeelte van ‘De Veenweg’ ligt aan een deel dat alleen toegankelijk is voor bestemmingsverkeer. Het is goed bereikbaar vanaf de rijkswegen A4 en A12 en met het openbaar vervoer. Op nog geen 500 meter afstand is de bushalte van lijn 30 en het station Leidschenveen / Den Haag bevindt zich op minder dan 1 kilometer. Hier stapt u zo op de tram, metro en bus. Zo bent u in korte tijd in the Mall of the Netherlands, de theaters in Den Haag, het strand van Scheveningen, luchthaven Schiphol en in hartje Rotterdam of Amsterdam.

• Natuur als achtertuin

Naast stadse voorzieningen en goede uitvalswegen is de natuur altijd heel dichtbij. Wandelend of fietsend in de directe omgeving is de hectiek van de stad ver weg. Het lijkt alsof de tijd stilstaat. Onderweg geniet u van de grazende koeien en de dorpse gezelligheid of van een picknick in de weide. De Nieuwe Driemanspolder is uw ‘achtertuin’ en bestaat uit één groot waterrijk gebied voor ontspanning én inspanning: fietsen, wandelen, kanovaren, hardlopen, zwemmen of skeeleren. Wat u maar wilt.

• De locatie

Een langgerekte strook land/dijklichaam met aan weerszijden water. Dat typeert de locatie waar het kavel zich bevindt. De aangrenzende bebouwing bestaat uit een aantal dijkvilla’s gelegen op ruim bemeten percelen. De gerealiseerde villa’s zijn geïnspireerd op de historische herenboerderijen, statige landhuizen en knusse dijkwoningen in de directe omgeving. En met de stoere Hollandse namen, goed passend in dit authentieke stukje Nederland.

Vanuit achterin de tuin loopt het terrein op naar de brede singel aan de straatkant. Een met de buren gedeelde brug over het water geeft toegang tot het kavel. Deze dijkhelling en de watergangen voor en achter zijn bepalend voor de realisatie van de toekomstige villa.

Interesse in dit kavel? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Algemeen

Vraagprijs: 849000
Status: BESCHIKBAAR
Aanvaarding: In overleg

Energie

Bouw

Soort bouw: Niet van toepassing

Buitenruimte

Type buitenruimte(s): Geen tuin

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte: 722m2

Indeling

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp