De Veurse Horsten – De Boslaan

Plaats: Leidschendam

Woonoppervlakte: 216m2 tot 223m2

Perceel: 581m2 tot 1545m2

Vrijstaand wonen aan De Boslaan is voor slechts 6 geluksvogels weggelegd

De Noorteylaan eindigt in een boslaantje waaraan 6 unieke vrijstaande villa’s staan. Als je het hebt over ultiem, landelijk wonen, dan heb je het over De Boslaan. De kavels zijn royaal en het uitzicht over het veenweidelandschap is fantastisch. Stel je voor wat je met de enorme tuin om je huis heen kunt doen. Stel je voor hoe je in de ochtend de eenden al voorbij ziet zwemmen in het watertje achter je tuin. Stel je voor… Hier zal elke dag een beetje als vakantie voelen.

De vrijstaande villa’s van De Boslaan
De Boslaan is een unieke ontwikkeling met slechts 6 duurzame, vrijstaande villa’s van 216 tot 223 m2 met grote berging en oprit voor 2 auto’s. De architect liet zich inspireren door de grote variatie aan vrijstaande woningen in de omgeving. Hij bedacht 6 villa’s, allemaal met een eigen gezicht. De variatie zit in kleur, materiaal én vorm. 5 villa’s zijn traditioneel vormgegeven met 2 lagen en een schuin dak. De villa op de kruising markeert de overgang van De Boslaan naar De Horst en heeft qua vorm iets weg van een buitenplaats. Van welke villa gaat jouw hart sneller kloppen?

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp